Bouwtechnische keuring Haarlem 2024-02-29T20:11:02+01:00

Bouwtechnische keuring Haarlem

Een bouwtechnische keuring in Haarlem is altijd aan te raden wanneer u een mooie woning in deze provinciehoofdstad op het oog heeft. De woning kan er tijdens een bezichtiging perfect uitzien, maar kan toch verborgen gebreken hebben. Deze verborgen gebreken kunnen u op kosten jagen. In het meest vervelende geval lopen de kosten zo hoog op dat u deze niet kunt betalen. Dit is niet de start in uw droomwoning die u voor ogen had. Met een bouwtechnische keuring in Haarlem kunt u dit voorkomen. Uiteraard bent u bij Homekeur welkom voor het laten uitvoeren van deze keuring.

Wij zorgen voor een bouwkundig rapport in Haarlem

Is de riolering nog wel in orde? Is de fundering mogelijk niet meer van goede kwaliteit of moet de dakconstructie wellicht op korte termijn vervangen worden? Dit zijn vragen waarop u graag antwoord wilt hebben vóórdat u een woning koopt. U wilt weten waar u aan toe bent. De antwoorden op deze vragen, en op heel veel andere vragen, vindt u terug in het bouwkundig rapport dat wij na de bouwtechnische keuring voor u opstellen. Wij inspecteren de hele woning en, indien aanwezig, ook bijbehorende zaken, zoals een schuur. Ons rapport geeft u een duidelijk beeld van de algehele staat en van de mogelijk te verwachten kosten in de (nabije) toekomst.

Voordelen van een bouwtechnische keuring

Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Haarlem biedt u veel belangrijke voordelen. Het belangrijkste voordeel is wel dat u precies weet wat u koopt. Zijn er gebreken? Dan stellen wij deze vast en informeren wij u hierover in het bouwkundig rapport. Hierbij geven wij ook belangrijke adviezen en doen wij berekeningen, zodat u ook de kosten duidelijk heeft. Op deze manier helpt een bouwtechnische keuring u voorkomen dat u een woning koopt waar u meer kosten aan heeft dan u had verwacht. Alle extra kosten worden duidelijk in kaart gebracht, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Wonen in Haarlem

Wonen in Haarlem staat natuurlijk gelijk aan wonen in een prachtige, levendige stad.

Deze provinciehoofdstad van Noord-Holland staat onder meer bekend om de Sint Bavokerk, de Grote Markt en het Molen De Adriaan Museum. Daarnaast vindt u hier natuurlijk ook het Teylers Museum en The Corrie ten Boom House. Kijken we naar de woningmarkt in Haarlem, dan zien we de volgende statistieken:

  • De woningprijzen in Haarlem 8,5 procent lager dan het landelijk gemiddelde
  • Gemiddeld staan woningen hier slechts 16 dagen te koop
  • De gemiddelde woningprijs bedraagt 500.249 euro
  • 32 procent van de Haarlemse huishoudens heeft kinderen
  • In januari 2021 stonden er 339 woningen in Haarlem te koop

Bouwkundige keuring uitvoeren in Haarlem

Wilt u een woning kopen in deze prachtige stad? Laat dan altijd een bouwkundige keuring in Haarlem uitvoeren om zekerheid te krijgen over de staat van de woning en alles wat daarbij hoort. Homekeur staat ook in deze provinciehoofdstad graag voor u klaar. U kunt bij ons direct een bouwkundige keuring in Haarlem inplannen. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of advies. Neem dan gerust contact met ons op.