Bouwtechnische keuring Groningen 2021-03-29T02:35:35+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Groningen

Een bouwtechnische keuring of Energielabel in Groningen inplannen is altijd een verstandige keuze wanneer u uw oog heeft laten vallen op een mooie koopwoning. Het kopen van een woning is spannend en u staat voor een behoorlijke investering. Investeringen in de toekomst moeten natuurlijk zo voordelig mogelijk zijn. Dit betekent dat het voor u vooral heel belangrijk is om zeker te zijn wát u precies koopt. Moeten er belangrijke, kostbare zaken op korte termijn vervangen worden? Zijn er misschien verborgen gebreken die zorgen voor veel extra kosten? Een goede bouwtechnische keuring geeft u hier duidelijkheid over. Homekeur voert professionele keuringen uit door heel het land. Wanneer u een bouwkundige keuring of energielabel in Groningen uit wilt laten voeren staan wij graag voor u klaar.

Het opstellen van een bouwkundig rapport in Groningen

Het uitvoeren van een bouwtechnische keuring neemt gemiddeld een uur in beslag. De precieze tijd is uiteraard onder meer afhankelijk van de grootte van de woning. De inspecteur loopt in deze tijd alle kritische punten na. U kunt hierbij denken aan onder meer het dakbeschot, de fundering, de staat van eventuele bergingen, de aanwezigheid van loden leidingen en de staat van sanitaire groepen. Na de bouwtechnische keuring in Groningen ontvangt u een bouwkundig rapport, met hierin alle bevindingen van de inspecteur. Deze bevindingen worden aangevuld met professionele, eerlijke adviezen en eventuele kostenberekeningen.

Weet wat u koopt met een bouwtechnische keuring

Wij stellen voor u altijd een zeer compleet rapport op. Hierin treft u alle informatie over de woning en eventuele bijgebouwen, zoals garages of opstallen, aan. Wij bieden u daarnaast belangrijke adviezen voor nu en in de toekomst, evenals kostenberekeningen van kostenposten waar u naar verwachting voor komt te staan. Zo weet u altijd precies wat u koopt en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Blijkt uit onze bouwtechnische keuring in Groningen dat er sprake is van verborgen gebreken of dat u, om welke reden ook, binnenkort voor hoge kosten komt te staan? Dan versterkt deze informatie uw positie tijdens het voeren van de onderhandelingen over de woningprijs.

Wonen in Groningen

Het is natuurlijk heerlijk om te wonen in Groningen. Er zijn prachtige winkelcentra om te bezoeken, uitstekende scholen in elke buurt en meer dan voldoende gelegenheid voor plezier en vertier. In de stad wonen, in vergelijking tot de rest van het land, relatief weinig gezinnen met kinderen. Toch zijn er aardig wat eengezinswoningen in Groningen te vinden. De woningprijzen in de stad liggen gemiddeld 28 procent lager dan het landelijk gemiddelde. In Groningen zijn de woningen als volgt verdeeld:

  • 26 procent portiekflat
  • 23 procent eengezinswoning
  • 18 procent bovenwoning
  • 17 procent benedenwoning
  • 8 procent galerijflat

Heeft u interesse in een bouwkundige keuring in Groningen?

U bent bij Homekeur altijd van harte welkom wanneer u een bouwkundige keuring in Groningen uit wilt laten voeren. Wij hebben een jarenlange ervaring en zorgen er graag voor dat u volledige duidelijkheid heeft over de staat van een koopwoning. Wanneer u een bouwtechnische keuring in Groningen wilt laten uitvoeren door ons, dan kunt u hiervoor eenvoudig online een afspraak inplannen. Wij staan altijd op korte termijn voor u klaar. Wilt u eerst meer informatie over onze bouwtechnische keuringen of over het rapport? Neem dan gerust contact met ons op.