Bouwtechnische keuring Geleen 2021-03-31T06:13:23+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring Geleen

Wanneer u een bouwtechnische keuring of energielabel in Geleen uit wilt laten voeren bent u aan het juiste adres bij Homekeur. Door heel het land staan er ervaren inspecteurs van Homekeur klaar om koopwoningen te inspecteren. Hierbij worden alle kritische punten gecontroleerd, waardoor u een zeer compleet beeld van de woning krijgt. Als wij een bouwkundige keuring in Geleen voor u uitvoeren, dan zorgen wij ervoor dat u precies weet wat u wilt gaan kopen.

Komt u voor hoge kosten te staan of zijn er relatief veel verborgen gebreken aan de woning? Wij informeren u hier duidelijk over. Zo helpen wij u voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan na aankoop van de woning.

U ontvangt een bouwkundig rapport in Geleen

Wij vertellen u niet alleen in welke staat de woning verkeert, maar wij geven u hier ook zwart op wit duidelijkheid over. U ontvangt namelijk een bouwkundig rapport van ons na de bouwkundige keuring. Hierin noteren we al onze bevindingen, onze adviezen en de eventuele kostenberekeningen. Blijkt tijdens de bouwkundige keuring in Geleen bijvoorbeeld dat de dakbedekking op korte termijn vervangen moet worden? Dan kunnen wij berekenen hoeveel kosten u hieraan moet maken. Dit geldt uiteraard voor alle controlepunten die wij nalopen tijdens de bouwtechnische keuring.

Waarom een bouwtechnische keuring?

Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring is altijd aan te raden wanneer u een woning wilt kopen. De reden hiervoor is eenvoudig. Een woning kan er perfect uitzien en toch verborgen gebreken vertonen. Dit zijn vaak gebreken die u zelf niet (direct) ziet of gewoonweg niet kunt zien, maar die wel aanwezig zijn. Het zijn juist deze gebreken die u op hoge kosten kunnen jagen. Wanneer u een bouwtechnische keuring in Geleen laat uitvoeren door Homekeur, dan profiteert u van de beste voordelen, zoals:

  • Duidelijk financieel overzicht
  • Eerlijke adviezen van een ervaren inspecteur
  • Versterkte positie bij de prijsonderhandelingen
  • Optimaal inzicht in de actuele woningstaat
  • Zekerheid voor nu én voor in de toekomst

Wonen in Geleen

Geleen is een mooie plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Met een kleine 32.000 inwoners is het een relatief kleine plaats met diverse kinderrijke buurten. Meer dan een kwart van de huishoudens in Geleen heeft thuiswonende kinderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen in Geleen bedraagt 256.777 euro, wat ver onder het landelijk gemiddelde ligt. Wonen in deze plaats is daarmee financieel gezien een uitstekende keuze. U moet er wel snel bij zijn, want de woningen in Geleen worden gemiddeld binnen slechts 18 dagen verkocht. Wanneer u een woning in deze plaats wilt kopen, dan heeft u gemiddeld de keuze uit een kleine 100 woningen. Van alle woningen is 42 procent een eengezinswoning.

Plan uw bouwkundige keuring in Geleen online in

Wilt u een woning kopen in Geleen en heeft u een huid gevonden dat aan al uw woonwensen voldoet? Wij bieden u zekerheid over de staat van deze woning. Wij komen graag ter plaatse voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Geleen, waarbij wij de woning controleren op de meest uiteenlopende punten. De inspectie neemt gemiddeld een uur in beslag. De precieze tijd verschilt per woning. U kunt de afspraak voor de bouwtechnische keuring direct online inplannen. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.