Bouwtechnische keuring Emmen 2021-03-27T17:00:06+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring Emmen

Een bouwkundige keuring in Emmen laten uitvoeren? Bij Homekeur kunt u hiervoor online een afspraak inplannen. Wij begrijpen dat u niet te lang wilt wachten met het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring in Emmen. U bent verliefd geworden op een huis en het liefst zou u de woning vandaag al kopen. Toch wilt u eerst zekerheid over de staat van de woning. U wilt weten of u voor hoge kosten komt te staan, of u verborgen gebreken tegen gaat komen of dat er andere belangrijke zaken mis zijn met de woning. Wij kunnen u altijd op korte termijn van dienst zijn met een professioneel uitgevoerde bouwtechnische keuring in Emmen. De keuring neemt voor een woning van gemiddelde grootte ongeveer een uur in beslag. Plan uw afspraak direct in via onze website!

Een compleet bouwkundig rapport in Emmen

Het is logisch dat u een woning het liefst zo snel mogelijk koopt als u eindelijk een woning heeft gevonden die perfect bij u past. Toch is het belangrijk om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Wij doen dit graag op korte termijn voor u. Vervolgens ontvangt u van ons een bouwkundig rapport, met alle informatie over onze bevindingen, met belangrijke adviezen en praktische kostenberekeningen. U weet precies waar u aan toe bent en wat u wilt gaan kopen. Zo krijgt u onder meer duidelijkheid over de technische / bouwkundige staat van:

  • Aanwezige elektrische installatie
  • Vloeren en wanden, inclusief voegwerk / metselwerk
  • De CV installatie
  • Dakconstructie en dakbedekking
  • Leidingwerk, riolering, kruipruimte en fundering

Bouwkundige keuring is altijd verstandig

Het is in alle gevallen verstandig om een bouwkundige keuring in Emmen uit te laten voeren. Dit geldt dus niet alleen voor oudere woningen, maar zeker ook voor nieuwere woningen en zelfs voor volledig nieuwe woningen. Verborgen gebreken kunnen in elk huis aanwezig zijn, ongeacht of de woning 50 jaar geleden of een paar maanden geleden gebouwd is. Het is voor u belangrijk om te weten wat u precies koopt en wat u te wachten staat als u de woning koopt. Door middel van een bouwtechnische keuring in Emmen geven wij u deze duidelijkheid graag.

Wonen in Emmen

Wonen in Emmen betekent voordelig wonen. De gemiddelde vraagprijs van woningen in deze mooie plaats ligt maar liefst 37 procent lager dan de landelijk gemiddelde vraagprijs. Emmen is een sfeervolle plaats met bijna 110.00 inwoners. Meer dan 30 procent van de inwoners is tussen de 54 en 64 jaar oud. In totaal zijn er bijna 48.000 huishoudens in Emmen te vinden, waarvan 36 procent kinderen heeft. Weet u dat de woningen in Emmen toch relatief lang te koop staan op dit moment? De verkoopduur bedraagt gemiddeld 39 dagen. In veel grote steden ligt de verkoopduur tegenwoordig onder de 20 dagen. Emmen staat natuurlijk vooral ook bekend om de prachtige dierentuin, maar in deze plaats is voor jong en oud altijd wel iets te doen en te beleven. Het is een prachtige plaats om in te wonen.

Plan direct een bouwkundige keuring in Emmen

Bent u verliefd geworden op een huis in Emmen en wilt u zeker weten dat dit écht het huis van uw dromen is? Wij geven u graag duidelijkheid door middel van een professioneel uitgevoerde bouwkundige keuring in Emmen. Maak direct online uw afspraak. Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan advies? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.