Bouwtechnische keuring Deventer 2021-03-31T06:03:33+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring Deventer

Een bouwtechnische keuring of energielabel in Deventer uit laten voeren? Dan bent u altijd van harte welkom bij Homekeur, uw betrouwbare partij met een ruime ervaring in de sector. Voor het uitvoeren van bouwtechnische keuringen spreken wij een landelijk netwerk van ervaren inspecteurs aan, waardoor wij u altijd op korte termijn in de gewenste regio van dienst kunnen zijn. Wilt u gaan verhuizen binnen of naar Deventer en heeft u een mooie koopwoning gevonden? Wij geven u graag duidelijkheid over de staat van de woning door middel van een bouwkundige keuring in Deventer.

Opstellen van bouwkundig rapport in Deventer

Wij voeren niet alleen een bouwtechnische keuring voor u uit. U kunt ook rekenen op een zeer volledig bouwkundig rapport, met alle informatie over onze bevindingen, kostenberekeningen en adviezen. Hiermee heeft u alle informatie over de staat van de woning in handen, maar ook financiële inzichten die voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. Is de technische staat van de elektrische installatie of de CV installatie onder de maat? Dan geven wij dit aan en berekenen wij u voor welke kosten u komt te staan wanneer u de installatie(s) moet vervangen. Hierbij bieden wij u, indien van toepassing, een aanvullend advies. Vanzelfsprekend is dit slechts een voorbeeld. In het bouwkundig rapport dat wij in Deventer voor u opstellen vindt u de informatie over alle kritische controlepunten.

Voordelen van een bouwtechnische keuring?

Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Deventer biedt u belangrijke voordelen. Het meest belangrijke voordeel is wel dat u alles weet van de woning. Zowel zichtbare als onzichtbare gebreken worden in kaart gebracht, zodat u precies weet waar u rekening mee moet houden. U verkrijgt belangrijke financiële inzichten en praktische adviezen van een ervaren inspecteur. Het bouwkundig rapport versterkt ook uw positie tegenover de verkoper. Hierdoor is het mogelijk dat u de woning kunt kopen tegen een lagere prijs. Dit is zeker het geval wanneer uit het bouwtechnisch rapport blijkt dat er veel verborgen gebreken zijn en u voor hogere kosten komt te staan dan vooraf verwacht.

Wonen in Deventer

Deventer is een rustige, gemoedelijke plaats met een kleine 100.000 inwoners. Het is een fijne gemeente om in te wonen. Er staan gemiddeld genomen minder dan 200 woningen te koop in Deventer. De woningen worden hier gemiddeld na 23 dagen verkocht, wat relatief snel is. De gemiddelde vraagprijs is 365.804 euro. Dit bedrag ligt 16 procent onder de gemiddelde vraagprijs op landelijke basis. De woningen in Deventer zijn daarmee financieel aantrekkelijk. Van alle huishoudens in Deventer heeft 36 procent kinderen. Er zijn dan ook goede scholen en leuke kinderspeelplaatsen in de meeste wijken te vinden. Gemeente Deventer bestaat uit 15 wijken, verdeeld over de volgende plaatsen:

  • Bathmen
  • Colmschate
  • Deventer
  • Diepenveen
  • Lettele
  • Okkenbroek
  • Schalkhaar

Afspraak voor een bouwkundige keuring in Deventer

Er wordt wel eens gedacht dat een bouwtechnische keuring alleen aan te raden is bij oudere woningen. Niets is minder waar. Ook voor nieuwere woningen en zelfs voor nieuwbouw is het aan te raden om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Homekeur staat hierin altijd voor u klaar. U kunt uw bouwkundige keuring in Deventer direct online inplannen. Wij noteren de afspraak en zorgen dat wij op het juiste moment ter plaatse zijn. De inspectie neemt voor een gemiddelde woning een uur in beslag. Wilt u meer informatie of advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.