Bouwkundige keuring in Delft 2021-03-30T02:52:27+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Delft

Homekeur voor u klaar als u een woning of appartement wilt kopen! Wij zijn erkend door zowel Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen als de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Wanneer u door ons een bouwtechnische keuring in Delft laat uitvoeren, dan heeft u altijd zekerheid over de betrouwbaarheid van de bevindingen. Wij zetten een jarenlange ervaring in en werken uitsluitend met vakmensen voor de uitvoering van de keuringen. Hierdoor heeft u bij Homekeur altijd zekerheid van een professioneel uitgevoerde keuring en een correct bouwkundig rapport.

Wat staat er in een bouwkundig rapport in Delft?

U ontvangt van ons een uitgebreid bouwkundig rapport, met onze bevindingen, onze adviezen en kostenberekeningen. Hierin vindt u antwoord op de meest uiteenlopende belangrijke vragen, zoals:

  • In welke staat verkeert de fundering?
  • Wat is de onderhoudsstaat van de keuken?
  • Hoe zijn de sanitaire groepen er aan toe?
  • Is er sprake van vocht in de woning?
  • Wat is de bouwkundige staat van wanden en vloeren?
  • Wat is de technische staat van de CV installatie?
  • Hoe is het gesteld met de ventilatie?
  • Is de riolering nog in orde?
  • Moet er aandacht besteed worden aan leidingwerk?
  • Is de dakconstructie nog in orde?

Wat als ik geen bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren?

Het kan natuurlijk zijn dat u geen bouwtechnische keuring in Delft uit wilt laten voeren wanneer u hier een woning wilt kopen. Dan is het goed om te weten dat het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in geen geval verplicht is. Als u geen keuring uit wilt laten voeren, dan hoeft dit dus niet. Wel is het in alle gevallen aan te raden om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Wanneer er geen keuring plaatsvindt, dan is het mogelijk dat u in de nabije toekomst voor hoge kosten komt te staan. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met verborgen gebreken. De kosten hiervan zijn lang niet in alle gevallen op de verkoper te verhalen.

Wonen in Delft

Het Zuid-Hollandse Delft heeft iets meer dan 100.000 inwoners en bijna een kwart van alle huishoudens in deze stad heeft thuiswonende kinderen. Gemiddeld staat een woning in Delft te koop voor de duur van 22 dagen, met een gemiddelde vraagprijs van 429.686 euro. Hiermee ligt de gemiddelde vraagprijs van een Delftse woning iets lager dan het landelijk gemiddelde. Deze sfeervolle stad staat onder meer bekend om de Beestenmarkt, de Nieuwe Kerk en de Oude Kerk. Daarnaast is ook de Saturday Flea Market een echte trekpleister.

Laat een bouwkundige keuring in Delft uitvoeren

Delft is een fantastische stad voor een dagje uit, maar zeker ook een fijne stad om in de wonen. Woningen in deze plaats worden dan ook relatief snel verkocht en het is aan te raden om boven de vraagprijs te bieden om hier een woning te bemachtigen. Dit doet u natuurlijk alleen wanneer de woning helemaal in orde is. Hierover krijgt u zekerheid wanneer u door Homekeur een bouwkundige keuring in Delft laat uitvoeren. Wij plannen de afspraak graag op korte termijn voor u in. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.