Bouwtechnische keuring Capelle aan den IJssel 2021-04-26T11:42:13+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Capelle aan den IJssel

Een bouwtechnische keuring of energielabel in Capelle aan den IJssel uit laten voeren door een ervaren partij? U bent welkom bij Homekeur. Al jarenlang voeren wij correcte bouwtechnische keuringen uit door heel het land. Doordat wij een landelijk netwerk hebben opgebouwd kunnen wij u in alle Nederlandse regio’s op korte termijn van dienst zijn. Wij worden door Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) erkend. Wanneer u kiest voor Homekeur, dan bent u altijd zeker van een juiste bouwtechnische keuring in Capelle aan den IJssel.

Uitwerking bouwkundig rapport in Capelle aan den IJssel

Onze inspecteur controleert de actuele staat van het huis door de meest uiteenlopende kritische punten na te lopen. Er wordt een visuele beoordeling van de onderhoudsstaat / technische staat van de keuken, van overige sanitaire groepen, van de elektrische installatie en van de CV installatie uitgevoerd. De inspecteur voert vochtmetingen uit en de bouwkundige staat van onder meer muren en vloeren wordt vastgesteld. U ontvangt van ons een volledig uitgewerkt bouwkundig rapport met al onze bevindingen. Zijn er aandachtspunten of hebben wij (verborgen) gebreken vastgesteld? Dan vindt u hierover alle informatie in het rapport. Uiteraard vullen wij dit rapport aan met kostenberekeningen en adviezen, zodat u echt een compleet overzicht in handen hebt, inclusief een financieel overzicht.

Bouwtechnische keuring en verborgen gebreken

In bepaalde gevallen zijn gebreken aan een woning al duidelijk zichtbaar. U merkt deze gebreken op tijdens de bezichtiging van het huis en u bent zich ervan bewust dat u geld moet uitgeven om de gebreken aan te pakken. In andere gevallen is er sprake van verborgen gebreken, welke niet zo makkelijk zichtbaar zijn. Tijdens een bouwtechnische keuring in Capelle aan den IJssel sporen wij deze gebreken op. Het is voor u belangrijk om een optimaal overzicht te hebben van alle gebreken, dus ook de verborgen gebreken. Er wordt vaak gedacht dat de kosten die gemaakt worden door verborgen gebreken te verhalen zijn op de verkopende partij. In de praktijk blijkt dit lang niet altijd op te gaan. Wij bieden u graag duidelijkheid vóórdat u de woning koopt. U kunt uw beslissing hierop baseren.

Wonen in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel ligt in het mooie Zuid-Holland, waar we ook Krimpen aan den IJssel en bijvoorbeeld Ouderkerk aan den IJssel vinden. Het is een plaats met een kleine 67.000 inwoners. Er wonen relatief veel kinderen in Capelle aan den IJssel. Maar liefst 37 procent van alle huishoudens heeft thuiswonende kinderen. De gemiddelde vraagprijs van een koophuis in deze plaats bedraagt 375.863 euro, wat onder de landelijk gemiddelde vraagprijs ligt. Iets meer dan 1 op de 5 woningen is een eengezinswoning, wat relatief weinig is. Portiekflats komen meer voor in Capelle aan den IJssel. Hieronder ziet u de precieze verhoudingen:

  • 41 procent portiekflats
  • 22 procent eengezinswoningen
  • 20 procent galerijflats
  • 7 procent maisonnettes
  • 4 procent benedenwoningen

Uw bouwkundige keuring in Capelle aan den IJssel plannen

Als u een woning in Capelle aan den IJssel heeft gevonden waar u interesse in heeft, dan is het altijd verstandig om zekerheid te kiezen. Deze zekerheid wordt u aangeboden door Homekeur. U kunt de bouwtechnische keuring in Capelle aan den IJssel direct online inplannen bij ons. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie en advies.