Bouwtechnische keuring Boxtel 2021-03-30T02:58:42+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Boxtel

Wanneer u een bouwtechnische keuring in Boxtel wilt laten uitvoeren, dan kunt u altijd een beroep doen op de professionele dienstverlening van Homekeur. Door heel Nederland staan wij voor u klaar met kennis en kunde om u optimaal inzicht te geven in de huidige staat van een woning die u wilt kopen. Wij zijn door de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen erkend. U kunt rekenen op een deskundig uitgevoerde bouwtechnische keuring in Boxtel. Daarnaast bieden wij u een totaaloverzicht in een door ons opgesteld rapport.

Inzicht in de kosten met een bouwkundig rapport in Boxtel

Vinden wij geen verborgen gebreken tijdens de bouwtechnische keuring in Boxtel? Dat is natuurlijk fantastisch nieuws! De woning is perfect in orde. Helaas gaat het in de praktijk vaak wel anders en komen wij gebreken tegen die u zelf nog niet had opgemerkt, of niet had kúnnen opmerken. Deze gebreken zorgen voor extra kosten. Wellicht is er vervanging, reparatie of onderhoud nodig. De kosten hoeven niet hoog te zijn, maar dit kan uiteraard wel. Wij stellen na de keuring een bouwkundig rapport op. Hierin vindt u op de eerste plaats alle informatie over onze constateringen. Daarnaast treft u hierin adviezen aan van onze inspecteur en duidelijke kostenberekeningen. Zo heeft u altijd een duidelijk overzicht van de kosten die u te wachten staan als u de woning besluit te kopen.

Bouwtechnische keuring versterkt uw onderhandelingspositie

U hoopt natuurlijk dat wij u kunnen vertellen dat er niets mis is met de woning. In een iets vervelender geval delen wij u mede dat u wel kosten moet maken, na aankoop of over een tijdje, maar vallen de kosten mee. Natuurlijk kan het ook erg tegenvallen en krijgt u met hogere kosten te maken dan waar u rekening mee had gehouden. Dit hoeft niet te betekenen dat het beter is om af te zien van uw aankoop. Het bouwkundig rapport versterkt in dit geval uw positie tijdens de onderhandelingen over de woningprijs. Mogelijk kunt u de woning goedkoper kopen omdat u met hoge kosten te maken krijgt. Uiteraard kunnen wij u ook op dit vlak adviseren.

Wonen in Boxtel

Boxtel telt ongeveer 31.000 inwoners. Iets minder dan een kwart van de huishoudens, namelijk 23 procent, heeft kinderen. Er zijn zeker wel fijne buurten voor kinderen te vinden in deze sfeervolle, Noord-Brabantse plaats. Woningen in Boxtel staan vaak maar 2 tot 3 weken te koop, dus de markt is relatief snel. Door de gunstige ligging tussen Den Bosch en Eindhoven is wonen in Boxtel, nabij de A2, erg populair. Het is dan ook een fijne, gezellige en populaire plaats om te wonen. Boxtel staat vooral bekend om de volgende highlights van de gemeente:

  • Wandelen in de Kampina
  • Het Oertijdmuseum
  • Museum Classic Park met oldtimers
  • Kasteel Namerlaer

Plan uw bouwkundige keuring in Boxtel bij ons in

Boxtel is een fantastische plaats om te wonen, zowel voor starters als voor gezinnen en senioren. Voor iedere doelgroep zijn er prachtige woningen te vinden. Heeft u een mooie woning gevonden? Plan dan vandaag nog de bouwkundige keuring in Boxtel in bij Homekeur. U regelt dit heel eenvoudig online. Wilt u eerst meer informatie of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.