Bouwtechnische keuring Bergen op Zoom 2021-04-26T11:41:30+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Bergen op Zoom

Een bouwtechnische keuring of energielabel in Bergen op Zoom levert u belangrijke voordelen op. Als u een huis wilt kopen in deze plaats, dan wilt u zekerheid over de precieze staat van de woning. Dit geldt niet alleen wanneer u een goed onderhouden woning verwacht, maar ook wanneer u een klushuis verwacht. Bij kluswoningen weet u dat u kosten gaat maken, maar het is moeilijk in te schatten hoeveel kosten u gaat maken. Een bouwtechnische keuring in Bergen op Zoom biedt duidelijkheid. Tijdens de inspectie worden alle belangrijke punten gecontroleerd, waarna u een rapport van ons ontvangt met informatie over onze bevindingen, belangrijke adviezen én duidelijke kostenberekeningen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Bouwkundig rapport in Bergen op Zoom

Na het uitvoeren van de bouwtechnische keuring op locatie ontvangt u van ons een uitgewerkt bouwkundig rapport. Op de eerste plaats vindt u hierin alle informatie en gegevens over onze inspectie. Al onze bevindingen worden in het rapport verwerkt op een duidelijke, begrijpelijke manier. Wij geven u belangrijke adviezen in het bouwkundig rapport. Zo kunnen wij u adviseren om een professionele partij in te schakelen of om iets te vervangen of te laten repareren. Uiteraard zijn onze adviezen zeer compleet en overzichtelijk. Komt u voor (hoge) kosten te staan? Dan bieden de berekeningen in ons rapport uitkomst. Wij voegen diverse kostenberekeningen toe om u volledige duidelijkheid te geven.

Waarom een bouwtechnische keuring door Homekeur?

Homekeur staat altijd voor u klaar wanneer u een bouwtechnische keuring wilt laten uitvoeren. Voor een bouwtechnische keuring in Bergen op Zoom bent u bij ons welkom. Waarom zou u nu in het bijzonder kiezen voor ons als het gaat om de uitvoering van de keuring? Wij geven u graag een aantal belangrijke redenen:

  • Erkend door Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen
  • Jarenlange ervaring, kennis en expertise
  • Actief vanuit een landelijk netwerk
  • Erkend door de NHG (Nationale Hypotheek Garantie)
  • Een snelle, correcte A tot Z dienstverlening

Wonen in Bergen op Zoom

De Noord-Brabantse gemeente Bergen op Zoom telt iets meer dan 77.000 inwoners. Van alle huishoudens heeft 35 procent jonge kinderen. Hierdoor zijn er veel leuke speelplaatsen te vinden, evenals diverse scholen, sportverenigingen en kinderclubs. Bergen op Zoom is een populaire plaats om te wonen. De koophuizen in deze plaats staan gemiddeld 34 dagen te koop, wat kort is ten opzichte van de gemiddelde verkoopduur in ons land. De gemiddelde vraagprijs van koophuizen in Bergen op Zoom ligt op 375.435 euro. Dit bedrag ligt lager dan de landelijk gemiddelde vraagprijs. Meer dan de helft van alle woningen in Bergen op Zoom, namelijk 53 procent, is een eengezinswoning.

Afspraak bouwtechnische keuring Bergen op Zoom

Voor een bouwtechnische keuring in Bergen op Zoom zijn wij de  aangewezen partij. Wij staan voor u klaar met een zeer complete dienstverlening en bieden u altijd duidelijkheid over de woning die u op het oog heeft. Wilt u direct een afspraak maken voor de bouwkundige keuring in Bergen op Zoom? U kunt de afspraak eenvoudig online inplannen bij ons. Wilt u eerst meer weten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.