Bouwtechnische keuring Apeldoorn 2021-03-29T02:33:39+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring Apeldoorn

Homekeur staat voor u klaar wanneer u interesse heeft in een bouwtechnische keuring van een woning of appartement in Apeldoorn. Wij werken op landelijk niveau en zetten een jarenlang opgebouwde ervaring in om u alle zekerheid te bieden over een koopwoning. Verborgen gebreken komen in alle soorten woningen voor, dus ook in woningen die relatief nieuw zijn. Een bouwkundige keuring in Apeldoorn is daarom altijd aan te raden wanneer u een woning wilt gaan kopen in deze plaats. Heeft u uw ideale woning gevonden en wilt u zekerheid over de staat van het huis? Wij staan voor u klaar met een uitgebreide dienstverlening.

Er wordt een bouwkundig rapport in Apeldoorn opgesteld

De bouwtechnische keuring wordt altijd deskundig en zorgvuldig uitgevoerd. Van alle metingen en bevindingen wordt de nodige informatie genoteerd, zodat wij naderhand een bouwkundig rapport voor u op kunnen stellen. Hierin vindt u onder meer alle informatie over de staat van het dak en de dakbedekking, de riolering en de fundering, de muren en vloeren, het voegwerk en metselwerk, ramen, deuren en kozijnen. Wij voeren diverse metingen uit, waaronder vochtmetingen, en er worden visuele inspecties uitgevoerd, waaronder van:

  • Keukenonderhoud
  • Onderhoud van andere sanitaire groepen
  • Elektrische installatie
  • CV installatie

De belangrijkste redenen voor een bouwtechnische keuring

Er zijn heel veel redenen te noemen voor het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Apeldoorn. Iedere woning, jong en ouder, kan verborgen gebreken hebben. Dit zijn gebreken die vaak over het hoofd worden gezien tijdens een bezichtiging, maar die de koper wel op kosten jagen in de (nabije) toekomst. Eén van de belangrijkste redenen is dan ook het verkrijgen van duidelijkheid over verborgen gebreken en te verwachten kosten. Daarnaast zorgt het bouwkundig rapport dat uw onderhandelingspositie versterkt en dit kan betekenen dat u de woning voordeliger kunt kopen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk wel dat u gewoon precies weet wat u koopt. Dat is een prettig gevoel.

Wonen in Apeldoorn

Wie niet in Apeldoorn woont is er misschien wel al eens geweest. Veel Nederlanders hebben bijvoorbeeld wel eens een bezoek gebracht aan Apenheul, dat garant staat voor een geweldige dag uit in deze plaats. Natuurlijk zijn er meer mooie trekpleisters, zoals Klimbos Veluwe, Paleis Het Loo, Park Berg en Bos en de bijzondere Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Apeldoorn heeft iets meer dan 160.000 inwoners en ongeveer 1/3 van de woningen wordt bewoond door een gezin met kinderen. Recent zijn er meer dan 2.000 woningen in Apeldoor verkocht, wat uiteraard ook veel zegt over de populariteit van de plaats. Gemiddeld bedraagt de woningprijs 428.207 euro (2021). Deze prijs ligt 6 procent lager dan de landelijk gemiddelde woningprijs.

Afspraak maken voor bouwkundige keuring

Wanneer u een woning wilt gaan kopen, dan is het in alle gevallen raadzaam om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren door een ervaren partij. U bent dan van harte welkom bij Homekeur. In iedere Nederlandse plaats staat er een professionele, ervaren inspecteur en adviseur voor u klaar. Wij zijn u graag van dienst wanneer u een bouwkundige keuring in Apeldoorn wilt laten uitvoeren. Wilt u hier eerst meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak inplannen voor de bouwkundige keuring in Apeldoorn.