Bouwtechnische-keuring-amstelveen 2021-04-26T10:58:59+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Amstelveen

Een bouwtechnische keuring of energielabel in Amstelveen kunt u prima uit laten voeren door de ervaren inspecteurs van Homekeur. Wij zijn erkend door zowel Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen als de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit betekent dat wij u altijd de beste garanties kunnen bieden. Wanneer u een mooie koopwoning op het oog heeft in Amstelveen, dan is het altijd aan te raden om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Hiermee krijgt u namelijk zekerheid in handen over de actuele staat van de betreffende woning. Wij zorgen ervoor dat u precies weet wat u wilt gaan kopen, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Het bouwkundig rapport in Amstelveen

Een inspecteur komt ter plaatse voor de uitvoering van de bouwtechnische keuring in Amstelveen. Alle kritische punten worden hierbij onder de loep genomen. Vervolgens worden er niet alleen belangrijke bevindingen genoteerd, maar er worden ook adviezen en berekeningen opgesteld. Al deze informatie verzamelen wij voor u in een bouwkundig rapport. U kunt hierin alles tot in het detail terugvinden. Komt u voor hoge kosten te staan? Dan vertellen wij u om wat voor kosten het gaat, wat ons advies is en met welke kosten u rekening moet houden. Wij inspecteren onder meer:

  • Fundering en kruipruimte
  • Sanitaire groepen
  • Elektrische installatie
  • Metselwerk, voegwerk, muren en vloeren
  • Dakbeschot en dakgoten

Waarom een bouwtechnische keuring?

Als u een mooie koopwoning in Amstelveen heeft gevonden, dan bent u enthousiast. Dit spreekt voor zich. Het is alleen maar fijn als u heel enthousiast kunt worden van een woning die u wilt gaan wonen. Toch kan dit enthousiasme ook voor problemen zorgen. Doordat u zo blij wordt van de woning wordt het lastiger om eventuele gebreken te zien. Hierdoor komt het zeker voor dat zichtbare gebreken toch over het hoofd worden gezien. Des te meer geldt dit voor de onzichtbare gebreken. Dit kan betekenen dat u een woning koopt waar nog veel kosten in gaan zitten. Hoge, onverwachte kosten zijn niet alleen vervelend. Zij kunnen ook zorgen voor financiële moeilijkheden. De koop van de woning en de verhuizing kosten immers ook al een aardig bedrag. Een bouwtechnische keuring in Amstelveen biedt u duidelijkheid en voorkomt hoge kosten waar u niet op had gerekend.

Wonen in Amstelveen

Weet u dat woningen in het Noord-Hollandse Amstelveen worden aangeboden met een gemiddelde vraagprijs van 671.698 euro? Dit betekent dat de gemiddelde vraagprijs maar liefst 64,4 procent hoger ligt dan de landelijk gemiddelde vraagprijs. De grootste groep woningen, namelijk 20 procent van alle woningen, heeft een woningwaarde tussen de 400.000 en 500.000 euro. Galerijflats komen het meest voor in Amstelveen en 1 op de 5 woningen is een eengezinswoning. Woningen in Amstelveen staan gemiddeld 18 dagen te koop, wat korter is dan het landelijk gemiddelde.

Heeft u interesse in een bouwkundige keuring in Amstelveen?

Wilt u een bouwtechnische keuring in Amstelveen uit laten voeren? Wij staan graag voor u klaar en bieden u een zeer complete, betrouwbare service. U kunt erop vertrouwen dat u een eerlijk rapport in handen krijgt waar u mee verder kunt. Wilt u een bouwkundige keuring in Amstelveen inplannen? U regelt uw afspraak eenvoudig online. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een persoonlijk advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op.