bouwtechnische-keuring-amersfoort 2024-02-29T19:52:57+01:00

Bouwtechnische keuring of energielabel Amersfoort

Een bouwtechnische keuring of energielabel in Amersfoort geeft u duidelijkheid over de onderhoudsstaat van een woning en alles wat daarbij hoort, zoals schuren of andersoortige bergingen en bijgebouwen. Wanneer u een woning op het oog heeft, dan wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk een bod uitbrengen. Woningen gaan immers als zoete broodjes over de toonbank. Toch is het niet verstandig om een woning te kopen zonder een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. U neemt dan het risico dat u met hoge kosten te maken krijgt die u niet had voorzien, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een groot aantal verborgen gebreken. Het is goed om te weten dat een bouwkundige keuring in Amersfoort altijd snel uitgevoerd kan worden door Homekeur. U kunt direct online een afspraak op korte termijn inplannen.

U krijgt van ons een bouwkundig rapport in Amersfoort

Homekeur is landelijk actief. Door heel Nederland staan ervaren inspecteurs en adviseurs klaar voor onze klanten. Wanneer er een bouwtechnische keuring in Amersfoort moet worden uitgevoerd, dan staat er altijd een ervaren inspecteur in de regio voor u klaar. Na het uitvoeren van de keuring wordt er een bouwkundig rapport voor u opgesteld. Hierin vindt u alle informatie over de inspectie. U leest meer over de bevindingen van de inspecteur en u krijgt ook een duidelijk beeld van de kosten waar u mogelijk in de (nabije) toekomst voor komt te staan. Wij bieden u dan ook altijd duidelijke, belangrijke adviezen in het rapport. Zo zorgen wij ervoor dat u alles in handen heeft om de onderhandelingen over de woningprijs met zekerheid aan te gaan.

Waarom kiest u voor een bouwtechnische keuring?

Een bouwtechnische keuring biedt u een praktisch financieel overzicht. Welke zaken in of aan de woning gaan u geld kosten en wanneer? Moet u op relatief korte termijn al een flinke extra uitgave doen? Dan kunt u deze wetenschap meenemen tijdens de onderhandelingen over de woningprijs. Hiermee versterkt u uw positie en maakt u de kans groter dat u de woning kunt kopen tegen een lager bedrag. U laat natuurlijk ook een bouwtechnische keuring in Amersfoort uitvoeren om:

  • Zekerheid te krijgen over de staat van de woning
  • Meer te weten te komen over het koophuis
  • Duidelijkheid te krijgen over te verwachten kosten
  • Een professioneel advies te ontvangen
  • Verborgen gebreken aan de woning uit te sluiten

Wonen in Amersfoort

Amersfoort is een mooie, gemoedelijke gemeente in Utrecht. Het inwonersaantal bedraagt 155.165 inwoners en maar liefst 37 procent van de gezinnen heeft kinderen. De plaats is dan ook zeker een mooie plek om te wonen voor jonge gezinnen. Er zijn veel goede scholen in de buurt, evenals leuke speelplekken en speeltuinen. Woningen in Amersfoort zijn erg in trek. Gemiddeld staat een koophuis hier slechts 18 dagen te koop voor het van de hand wordt gedaan. Dat is sneller dan het landelijk gemiddelde, ondanks dat de gemiddelde woningprijs slechts 4 procent onder het landelijk gemiddelde ligt. De gemiddelde vraagprijs bedraagt 418.440 euro (oktober 2019).

Afspraak voor een bouwkundige keuring in Amersfoort

Wij staan graag voor u klaar wanneer u interesse heeft in een bouwkundige keuring in Amersfoort. Plan direct uw afspraak in op onze website. U ontvangt van ons een bevestiging. Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.