Bouwtechnische keuring Almelo 2021-03-29T02:31:54+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring Almelo

Wanneer u een bouwtechnische keuring in Almelo uit wilt laten voeren, neem dan contact op met Homekeur! Onze adviseurs en inspecteurs zijn door heel Nederland actief voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen voor toekomstig woningeigenaren. Het is belangrijk om alles te weten over de staat van een woning voordat u deze koopt. Als wij een bouwkundige keuring in Almelo uitvoeren voor u, dan zorgen wij ervoor dat u precies weet wat u wilt gaan kopen. Zijn er verborgen gebreken die u tijdens de eerste bezichtiging niet zijn opgevallen of die u onmogelijk zelf had kunnen constateren? Wij bieden u alle duidelijkheid die u nodig heeft.

Wij stellen een bouwkundig rapport in Almelo op

Onze bouwtechnische keuringen zijn zeer compleet, zoals dat ook hoort. U wilt immers van A tot Z weten waar u aan toe bent. Is er misschien iets met de gevel of met de kozijnen aan de hand? Hoe is het precies gesteld met de isolatie van de woning en in welke staat verkeert de fundering? Dergelijke vragen beantwoorden wij voor u. Al onze bevindingen verwerken wij in een bouwkundig rapport, dat u uiteraard van ons ontvangt, zodat u alle informatie tot uw beschikking heeft. In dit rapport bieden wij u ook adviezen en geven wij u inzicht in de kosten die u te wachten staan in de toekomst. Het bouwkundig rapport dat wij in Almelo voor u opstellen versterkt direct uw positie bij de onderhandelingen over de woningprijs.

Onze keuring geeft u meer zekerheid over een woning

Een woning kopen is een grote stap. U gaat op zoek naar een woning die aan al uw woonwensen voldoet, in een wijk of buurt die bij u past. Als u dé woning dan eindelijk gevonden heeft, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een bod doen. Het liefst zou u misschien wel al morgen in willen trekken. Dit enthousiasme is logisch, maar zorgt er helaas ook wel voor dat gebreken vaak over het hoofd worden gezien. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Wij bieden daarom graag een bouwtechnische keuring in Almelo voor u uit, zodat u zeker weet dat u niet met verborgen gebreken te maken krijgt. Wij worden door de NHG erkend, evenals door Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen.

Wonen in Almelo

Wonen is Almelo staat gelijk aan wonen in een prachtige plaats. Gemiddeld staan er in deze plaats 150 tot 170 woningen te koop. Hierbij gaat het om verschillende soorten woningen, zoals appartementen en eengezinswoningen. De gemiddelde woningprijs lag in oktober 2019 op 435.722 euro, terwijl de gemiddelde woningprijs in Almelo slechts 293.506 euro bedroeg. Dit betekent dat de gemiddelde prijs 32,6 procent lager ligt dan het landelijk gemiddelde. Ook dat maakt Almelo tot een aantrekkelijke plaats. Natuurlijk wordt u omringd door de mooiste bezienswaardigheden van Almelo, zoals:

  • Bolletje Winkel & Koffieschenkerij
  • Polman Stadion
  • Kinderspeelparadijs Dolle Pret
  • Beeklustpark
  • Galerie & skulpturenpark Groeneveld Almelo

Bouwkundige keuring in Almelo laten uitvoeren

Heeft u uw oog laten vallen op een mooie woning die aan al uw wensen voldoet en wilt u een bouwkundige keuring in Almelo laten uitvoeren? Dan staat Homekeur voor u klaar. U kunt direct een afspraak bij ons inplannen. Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan advies? Neemt u dan  gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.