Bouwtechnische keuring Afferden 2020-12-18T11:44:12+01:00

Bouwtechnische keuring Afferden

Bent u op zoek naar een bouwtechnische keuring in Afferden? Onze deskundige uit de regio Afferden is bekend met de plaatselijk factoren, bouwstijlen, specifieke lokale bouwkundige gebreken, afwijkingen, funderingsproblematiek, bouwmethodes, bodemgesteldheid en natuurlijk de omgeving. 

Homekeur biedt voor een vaste lage prijs deze bouwtechnische keuring in Afferden. Wij garanderen u een gedegen bouwkundige inspectie, een snelle uitvoering en een mooie digitale rapportage welke online voor u beschikbaar komt.

  • Professionele bouwtechnische keuring
  • Betrokken inspecteurs
  • Landelijk actief
  • Al ruim 15 jaar ervaring

Bouwtechnische keuring

De bouwtechnische keuring van Homekeur in Afferden

Een bouwtechnische keuring in Afferden wordt tegenwoordig bijna altijd uitgevoerd bij aankoop van een woning. De bouwtechnische keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, woningkeuring, bouwkundige keuring of bouwtechnisch onderzoek zijn de termen welke worden gebruikt om de bouwtechnische staat en toestand van een woning inzichtelijk te maken.

Na inspectie ontvangt u een uitgebreid bouwkundig rapport (voorbeeld). Het rapport geeft u een duidelijk overzicht van de resultaten. Ook de kosten voor korte en langere termijn, net zoals eventuele verbeterkosten zijn inzichtelijk. Los hiervan ontvangt u een uitgebreide rapportage van de bouwtechnische keuring in Afferden. Het rapport is voorzien van een duidelijke en begrijpelijke toelichting inclusief fotorapportage.

Waarom zou u een bouwkundige keuring laten uitvoeren?

Homekeur heeft ruim 15 jaar ervaring. U als potentiële koper staat op het punt een grote aankoop te doen! Laat u door een deskundige en onafhankelijke organisatie bijstaan en adviseren. Een bouwtechnische keuring Afferden kunt u snel en direct regelen door telefonisch contact met ons op te nemen! Bel gerust en vrijblijvend tijdens kantooruren 085-0653675.

Homekeur & Mijnwoning.nl

Op het mijnwoning.nl gemeente dashboard heeft u alle zuinigste en meeste energieverslindende woningen direct in beeld. Het totale energieverbruik, als ook de verspilling van de hele gemeente hebben wij op het dashboard voor u berekend.  

Asbestinventarisatie in Afferden

U heeft een huis van vóór 1994 of bent van plan een huis van vóór 1994 te kopen? Dan is er een mogelijkheid dat bij de bouw van de woning asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Een asbestinventarisatie geeft u inzicht in de aanwezigheid van direct waarneembare asbesthoudende materialen. Een dergelijke inventarisatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde inspecteur in de vorm van een visueel – en indien nodig licht destructief – asbestonderzoek.

In combinatie met een bouwtechnische keuring bieden wij een combinatie prijs van slAfferdens € 649,00 incl. BTW.

  • Deskundige asbestinventarisatie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gecertificeerde asbest professionals