Binnenkozijnen & deuren 2021-01-06T08:17:35+01:00

Binnenkozijnen & deuren

Hang & sluitwerk

Het hang & sluitwerk van binnendeuren en binnenkozijnen, het openen en sluiten van deuren en ramen kunt u op basis van een steekproef of in zijn geheel controleren. Vanzelf is regulier onderhoud ook voor deurbeslag en scharnieren een jaarlijkse terugkerende actie. Bij kleine gebreken kan naast regulier onderhoud kleine werkzaamheden, verbeteringen of reparaties worden uitgevoerd. In voorkomende gevallen kunnen onderdelen worden vervangen.Opmerkingen binnenkozijnen & deuren

  • Deuren kunnen klemmen of kunnen niet goed gesloten worden. In de meeste gevallen kunnen niet goed sluitende deuren worden afgesteld, in het ergste geval moet er geschaafd worden.
  • Mechanische schade is meestal wel reparabel. Na herstel van de schade kan eventueel schilderwerk worden uitgevoerd en kan het geheel weer prima functioneren.
  • Soms ontbreken één of meerdere binnendeuren. Omdat dit ook een bewuste keuze kan zijn, wordt dit niet gezien als een gebrek, maar wel handig om te weten.
  • De beglazing kan ontbreken of deze moet worden vervangen in verband met breuk of een gebrek.
  • Bij grotere gebreken kan het vervangen van een deur(en) noodzakelijk zijn. Na het vervangen kan eventueel schilderwerk worden uitgevoerd en kan het geheel weer prima functioneren.

Wilt u een afspraak maken voor een bouwtechnische keuring?

De kosten voor een bouwkundige keuring zijn (voor woningen tot 1000 m3 inhoud) slechts €369,00 inclusief btw. Hiervoor voeren wij een uitgebreide bouwtechnische keuring uit en ontvangt u een bouwkundig rapport. Heeft u vragen? Bel tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00) 085-0653675. Wij helpen u graag verder en kunnen indien gewenst direct een afspraak met een deskundige inspecteur inplannen!

Maak een afspraak